Landbrukshelg 19. og 20. november på Radisson BLUE i Bodø

Bygdefolkets Studieforbund Nordenfjeldske inviterer til Landbrukshelg 19. og 20. november på Radisson BLUE i Bodø. Landbrukshelga er en kjempefin anledning til å kombinere det nyttige med det artige, og det er en fin mulighet til å bli kjent med andre bønder, på tvers av produksjoner og geografi.


Vi kan love ei trivelig kurshelg med både faglig og sosialt utbytte. Nytt av året er at deltakerne, etter endt kursdag på lørdag, kan prøve seg på vinsmaking og avslutte dagen med julebord og dans.

Landbrukshelga arrangeres av BSF Nordenfjeldske i samarbeid med Tine Nord, Nordland Bondelag, Nortura, Fauske og Sørfold BHT, Landbrukets HMS-tjeneste, Nordland Bygdekvinnelag, Nordland sau og geit og Nordland fylkeskommune.

I alt 7 forskjellige kurs tilbys:
Fôring av melkeku.
Fokus på geit.
Storfekjøttproduksjon.
Rovviltseminar.
Førstehjelpskurs.
Sunn matglede.
Bonderomantikk i praksis – i gode og onde dager.
I tillegg arrangerer Nordland sau og geit ledersmaling på «helga».

Alle kursa er spesielt tilrettelagt for Landbrukshelga i Bodø, og her skal det være noe for en hver smak, også for andre enn bønder.

Påmeldingsfristen er 1. november. Påmelding til BSF Nordenfjeldske, tlf. 90 84 63 53 / 74 13 50 80, e-post: tove.berre@bsfstudie.no

Her finn du brosjyre med kursoversikt. Du kan også lese om «helga» på www.bsfstudie.no/midtnorge og på Facebook (Landbrukshelga).

Vi håper dere finner Landbrukshelga interessant og videreformidler invitasjonen og brosjyren i deres organisasjon. På forhånd takk!

Med hilsen
Tove Berre
rådgiver

Tlf. 90 84 63 53 (avd.kontor) / 90 77 29 12