Elisabeth Marie Oftedal

Logo

Student

Sandnes

Jeg er 19 år og er veterinærstudent som går på universitet i Wroclaw, Polen. På grunn av COVID-19 har jeg måtte hatt undervisning på nett hjemme på Sandnes. Jeg ønsker derfor å finne sommervikar jobb der jeg kan få mer erfaring med gårdsdyr og som kan være spennende og utfordrende. Jeg trives veldig godt rundt folk og vil gjerne være en del av et hyggelig arbeidsmiljø

Siden jeg er veterinærstudent så sier det sikkert selv at jeg er veldig glad i dyr. Jeg har ikke veldig mye erfaring på gård, men siden jeg vil bli veterinær vil jeg derfor få jobb på gård. Jeg har litt erfaring fra overalt. Jeg jobbet på dyreklinikk i USA som sommerjobb der jeg fikk mye erfaring fra ulike dyr. Jeg drev også med hest i flere år som jeg tror slik erfaring kan hjelpe med å jobbe på gård.

Selv om jeg har ikke erfaring som avløyser før så vet jeg at jeg klarer å lære veldig fort og det vil ikke være noe problem. Ettersom jeg har jobbet på restaurant har jeg lært å bli veldig effektiv og flink å jobbe under press uansett situasjon. Jeg er sosial og liker å samarbeid med mennesker og hjelpe andre. Jeg trives når det er mye å gjøre og tror det blir ennå bedre når jobben handler om noe som jeg interessere meg for som for eksempel dyr.

Jeg får sommerferie fra slutten av Juni til Oktober.

  • Avløysar deltid
  • Oppdatert 5 dager siden

Fo å kontakte denne kandidaten på epost enoftedal@hotmail.com

Kontakt ved å bruke webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook