Anneli Rystad Aune

Søknad som gårdsmedarbeider

Dato: 08.04.2021

Hei

Mitt navn er Anneli Rystad Aune, jeg er 23 år. Jeg ønsker å søke om jobb som gårdsmedarbeider . For tiden studerer jeg skogfag med fokus på naturforvaltning på NMBU (Norges miljø og biovitenskapelige universitet). For to år siden var jeg på et fem måneders opphold i Brasil sammen med den norske avdelingen av Latin-Amerikagruppen. Der utførte vi solidaritetsarbeid med lokale bønder som jobber for en mer likestilt fordeling av jord i Brasil. I løpet av mitt opphold i Brasil jobbet jeg og bodde sammen med bønder fra bevegelsen ”de jordløses bevegelse”, og lærte mye om jordbruk.

Jeg ønsker svært gjerne å jobbe på gård i sommer, fordi jeg er interessert i norsk landbruk, og har lyst på en jobb der jeg kan være i fysisk aktivitet utendørs. Jeg har en stor interesse for planter, matproduksjon og mattrygghet. Hjemme i kollektivet på ÅS der jeg bor dyrker vi en del av den maten vi spiser selv, og syntes det er gøy å jobbe med henda nede i jorda. I fjor hadde jeg sommerjobb på bringebærlandet, som bærplukker i 5 uker. Det var hardt arbeid med lange dager, men også veldig gøy å få lov å jobbe utendørs med planter. Derfor tenker jeg at en sommerjobb på gård hadde vært perfekt for meg.

Jeg er en utadvendt og omtenksom person. Jeg tar initiativ og ansvar og har en god kommunikasjonsevne. Jeg har variert arbeidserfaring, som servitør i sushirestaurant, medarbeider i skobutikk, assistent i barnehage og bringebærplukker. I disse yrkene har det tidvis vært høyt tempo, men jeg har lært å håndtere stresset og holde humøret oppe når det er mye å gjøre. Jeg har også lært å være serviceinnstilt, og gjøre mitt beste for å tilfredsstille kunden.

Jeg er veldig glad i å bli kjent med nye mennesker og interessert i møte mennesker fra forskjellige kulturer. Jeg har alltid likt å jobbe selvstendig, samtidig som jeg legger vekt på godt samarbeid med felles ansatte der man stiller opp for hverandre. Jeg snakker flytende norsk, engelsk og portugisisk noe som gir meg evnen til å kunne kommunisere med ulike mennesker.

Jeg er svært motivert til å bringe glede og i å delta og skape et godt miljø hos dere. Jeg er fleksibel, sosial og er alltid villig til å gjøre mitt beste til å fullføre jobben min. Jeg kan stille til intervju over Skype så fort som mulig.

 

Håper på et positivt svar og kan kontaktes på mobil: +47 97 16 25 52 eller email; anneli_aune@hotmail.com.

Med vennlig hilsen

Anneli Rystad Aune

  • Avløysar deltid
  • Oppdatert 3 dager siden

Fo å kontakte denne kandidaten på epost anneli_aune@hotmail.com

Kontakt ved å bruke webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook